Fridate hjelper deg og prioritere tiden du bruker fra første match til dere møtes

I denne nyskapende datingapplikasjonen, FriDate, blir brukerne bedt om å ta en beslutning om å møtes offline innen 24 timer etter å ha startet en samtale. Dette tidsvinduet skaper en fremdrift i samtalen, som også oppfordrer brukerne til å prioritere matchene sine. Dette er en forfriskende nyhet til sammenligning fra endeløs sveiping og frem og tilbake-meldinger flere andre datingplattformer preges av.

Ved å begrense tidsrammen tvinger FriDate brukerne til å fokusere på samtaler som viser potensial, og filtrerer ut de som kanskje ikke er seriøse om å finne meningsfulle matcher. Det sikrer også at samtaler ikke stagnerer, og gir begge parter muligheten til å gå videre eller avslutte samtalen på en høflig måte.


Posted